© VTM

Déjà-vu voor de kijkers van ‘Familie’

Fans van de Vlaamse soap Familie zitten nog gejaagd na te ademen van de ontvoering uit het vorige seizoen of het is alweer zover. Simon heeft “zijn Stefanie” opnieuw ontvoerd. Een déjà-vu voor de kijkers, maar deze keer zou het wel eens dramatischer kunnen aflopen voor één van de acteurs...

mrra

SPOILER ALERT. Lees niet verder als u de aflevering van maandagavond nog niet gezien hebt.

Terugblik naar het voorbije seizoen. Eerder dit jaar in mei dachten de kijkers van de soap dat Stefanie op het vliegtuig was gestapt naar Nieuw-Zeeland. Al snel bleek de waarheid heel wat grimmiger te zijn. De dochter van Benny werd gekidnapt door een onherkenbare mysterieuze man in een donkere kelder. Ze dacht dat het Jason was, die haar een tijdlang stalkte, maar niets bleek minder waar. Het was Simon, haar grote aanbidder, die haar in zijn klauwen had.

Nog voor het seizoen eindigde zagen we echter hoe Jason het meisje wist terug te vinden. Maar nog voor hij bij haar kon geraken, kreeg Simon hem te pakken. Hij vermoordde de jongeman en veranderde de rollen: als de grote held redde hij Stefanie uit de kelder waar hij haar zelf had ingestopt.

Bedrog ontmaskerd

Bij de aanvang van het 27ste seizoen zagen we hoe Stefanie in de armen van haar zogezegd “redder in nood” was gevallen. Verliefd leek Simon zijn opzet geslaagd te zijn: Stefanie voor zich te winnen. Maar het meisje voelde zich niet meer op haar gemak bij hem en besloot afstand te nemen.

Maandagavond kwam alles in een stroomversnelling. Toen kregen we dan ook te zien hoe Stefanie de optelsom kon maken en besefte dat haar vertrouwenspersoon eigenlijk haar ontvoerder was. Simon was de dader. Toen hij haar paspoort vond en haar betrapte op een leugen, sloeg hij Stefanie bewusteloos. Om haar nadien opnieuw te ontvoeren.

Snel afgelopen!?

Déjà-vu, maar fans op sociale media hopen wel dat deze kidnapping sneller opgelost zal zijn dan de vorige. De programmaboekjes liegen er niet om: Simon zal wellicht snel tegen de lamp lopen. Maar hoe zal het hem vergaan? En zal acteur Braam Verreth voorgoed uit de soap verdwijnen?

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer