Lyra-Lierse B - Noorse C

Derde Provinciale B Vrouwen Antwerpen

Lyra-Lierse B boekt monsterzege op Noorse C

Lyra-Lierse B sloeg Noorse C gemakkelijk uit het veld tijdens de thuiswedstrijd en won met 5-0.

Bron: RBFA app

Evelien Simonne Zand opende na slechts twee minuten de score voor de thuisploeg. Lyra-Lierse B voerde de score vroeg in de wedstrijd verder op naar 2-0. In de 5de minuut scoorde Margo Cullen. Paulien Christine Vanmeenen bracht in de 38ste minuut de thuisploeg op 3-0. Lyra-Lierse B scoorde na 43 minuten en zette zo de score op 4-0. Lyra-Lierse B vond het net nogmaals via Vanmeenen in de 60ste minuut.

In de laatste vijf wedstrijden heeft Lyra-Lierse B vier overwinningen behaald en één keer verloren, terwijl Noorse C drie keer gelijkgespeeld en twee nederlagen heeft.

DOELPUNTEN: 2' Zand 1-0, 5' Cullen 2-0, 38' Vanmeenen 3-0, 60' Vanmeenen 5-0.

Bekijk hier de volledige kalender en het klassement.

Dit is een automatisch samengesteld artikel op basis van data van de Belgische voetbalbond. Heb je een fout gevonden? Laat het ons dan hier weten.