Samsung-baas DJ Koh stelt in Barcelona de Samsung Galaxy S9 en S9+ voor.
Volledig scherm
Samsung-baas DJ Koh stelt in Barcelona de Samsung Galaxy S9 en S9+ voor. © EPA

Samsung stelt langverwachte S9 en S9+ voor: maak video's in superslowmotion

Samsung heeft vandaag in Barcelona zijn  nieuwste paradepaardjes voorgesteld: de Galaxy S9 en S9+.  Hét verkoopsargument van de smartphones moet de camera worden, "die werkt als het menselijk oog".  De prijzige toestellen zijn vanaf zondagavond te bestellen.

59 reacties

  • Guido De Decker

    6 jaar geleden
    Qua hardware zullen ze beide wel top zijn maar het verschil zit hem in de software. Nog nooit problemen gehad met ios
  • Steve Walschot

    6 jaar geleden
    Eigenlijk een upgrade van de S8. Ik heb er alvast 2 in pre-order staan momenteel. En al die apple fans die zeggen dat hun iPhone beter is dan de rest, reply eens op een e-mail en probeer een bijlage toe te voegen. I rest my case.
  • Nick De Wit

    6 jaar geleden
    Inderdaad Peter. Dankzij de onderdelen die Samsung levert aan Apple, verdienen zij 110 dollar op elke iPhone X die verkocht wordt. Enough said
  • christy august

    6 jaar geleden
    Niets nieuws onder de zon , enkel publiciteit . Samsung en iPhone overdrijven dat het niet mooi meer is . Wie trapt daar nog in ?
  • Rsca 34

    6 jaar geleden
    eric martens wa kan een dikke bmw meer dan een skoda. zo blijven we bezig he.ieder koopt wat hij graag koopt zo simpel gaat het in het leven.
  1. "Het is verschrikkelijk wat daar gebeurt": Russische aanval verdrijft boze, hongerige inwoners uit Oekraïense grensstad
    23

    "Het is verschrik­ke­lijk wat daar gebeurt": Russische aanval verdrijft boze, hongerige inwoners uit Oekraïense grensstad

    Groepen evacués zitten op banken, strak ingepakte tassen naast hen op de grond. Het zijn hun weinige bezittingen die ze konden meenemen. Ze moesten hals over kop op de vlucht slaan nadat Rusland een nieuw grondoffensief lanceerde en met pantservoertuigen de grens probeerde over te steken in het noordoosten van Oekraïne. “Het is verschrikkelijk wat daar gebeurt. Het is onmogelijk om daar te blijven.”
  2. Aarde getroffen door sterkste zonnestorm sinds 2003: prachtige beelden van noorderlicht boven ons land
    Update
    9

    Aarde getroffen door sterkste zonnestorm sinds 2003: prachtige beelden van noorder­licht boven ons land

    Experts hadden het voorspeld: er was een grote kans dat het noorderlicht dit weekend te zien zou zijn boven Vlaanderen, door een extreme geomagnetische storm die momenteel de aarde treft. Kijklustigen die gisteravond en vannacht op post waren, kregen waar voor hun geld. De zonnestorm bleek de sterkste in twintig jaar en dat resulteerde in prachtige beelden. “Om 0.30 uur leek het of de hemel ontplofte en was het poollicht zelfs met het blote oog te zien”, aldus noorderlichtexpert Bart Medaer. Het is nog afwachten of de omstandigheden vannacht opnieuw toelaten om het lichtspel te zien.