Wat bieden streamingdiensten precies aan? En hoeveel kost je dat?
Volledig scherm
PREMIUM
Wat bieden streamingdiensten precies aan? En hoeveel kost je dat? © Getty Images

Welk streamingplatform biedt het meeste voor je geld? “Veel Amerikaanse topfilms voor 2,99 euro per maand”

Vanaf 11 april stijgen de prijzen bij Streamz. Twee abonnementsformules zullen één euro duurder worden. Zo betaal je voor het duurste abonnement meer dan 20 euro. Waar ben je goedkoper af? En bij welke streamingdienst krijg je het grootste aanbod voor je geld? Onze journalist vergeleek twaalf nationale én internationale spelers.

  1. Hoe herken én help je een gokverslaafde? Ervaringsdeskundige geeft advies: “Wees begripvol, maar bewaak ook je eigen grenzen”
    PREMIUM

    Hoe herken én help je een gokver­slaaf­de? Ervarings­des­kun­di­ge geeft advies: “Wees begripvol, maar bewaak ook je eigen grenzen”

    Nooit werd er in Vlaanderen zoveel gegokt als vandaag. Het zou zelfs dé snelst groeiende verslaving zijn. En iemand uit je omgeving herkennen die daarmee kampt, is helemaal niet zo simpel. “Ze noemen het niet voor niets de verborgen verslaving”, aldus ervaringsdeskundige Arne Nilis. Hij legt uit wat je kan doen om een gokverslaving te ontmaskeren en te helpen.
  2. De ‘Wolf van Wall Street’ schrijft boek met beleggingsadvies, onze geldexpert wikt en weegt zijn tips: “Hier ben ik geen voorstander van”
    PREMIUM

    De ‘Wolf van Wall Street’ schrijft boek met beleggings­ad­vies, onze geldexpert wikt en weegt zijn tips: “Hier ben ik geen voorstan­der van”

    Jordan Belfort – de Wolf van Wall Street – verdiende tientallen miljoenen met illegale beleggerspraktijken. Wie de gelijknamige topfilm met Leonardo DiCaprio zag, weet hoe het verhaal uiteindelijk eindigde: in de cel. Na zijn straf ging de Amerikaan aan de slag als consultant en spreker. Daarnaast schreef hij al meerdere beleggersboeken. Zijn nieuwste werk is naar eigen zeggen ‘een gids om een fortuin te verdienen op de aandelenbeurs’. Maar hoeveel kan je daarvan geloven? Wij legden tien van Belforts tips en inzichten voor aan HLN-geldexpert Pascal Paepen.