Vlaamse vrouw vermoord op Tenerife, echtgenoot nog steeds vermist: “Laura maakte zich zorgen over nieuwe huurder”

Laura Trappeniers, de Vlaamse vrouw die vermoord werd op Tenerife, maakte zich kort voor haar dood tegenover een vriendin zorgen over de nieuwe huurder van een aanpalende villa. Dat meldt RTL.

jvh
Bron: RTL

De woning van Laura Trappeniers en Marc Olbrechts werd zondag verzegeld door het Spaanse gerecht. Maar ook de aanpalende villa, die eveneens eigendom is van het Vlaamse koppel, is volgens RTL verzegeld. Het koppel verhuurde de villa naar verluidt soms voor kortere periodes.

LEES OOK. Vrienden van vermoorde Laura (66) en vermiste Marc (71) op Tenerife: “Dit is een echt horrorverhaal. Wie heeft hen dit aangedaan?”

Een Belgische man van oosterse origine zou de woning op maandag 22 april betrokken hebben. Trappeniers zou tegen één van haar vriendinnen gezegd hebben dat ze zich zorgen maakte om hun nieuwe huurder, en dat ze hoopte dat ze de villa niet plots leeg zou aantreffen. Dat zou de laatste keer geweest zijn dat de vrouw teken van leven gaf voor haar verdwijning.

LEES OOK. Buitenlandse Zaken bevestigt overlijden van vermiste vrouw (66) op Tenerife, haar echtgenoot is nog steeds spoorloos

Lichaam van vrouw gevonden, man nog steeds vermist

Trappeniers en Olbrechts woonden al zestien jaar in Callao Salvaje, in het oosten van Tenerife. Volgens kennissen en vrienden verdween het koppel al op maandag 22 april. “Dan werden ze voor het laatst gezien in hun woonplaats”, klinkt het. Die maandagavond zou het alarm zijn afgegaan in de woning van het koppel. De alarmcentrale zou daarop contact opgenomen hebben met de mensen die Laura en Marc hadden opgegeven, voor het geval er zich een noodgeval voordeed. Maar die mensen – een ander Vlaams echtpaar uit het dorp – waren die dag met vakantie buiten Tenerife.

Het verminkte lichaam van Trappeniers werd woensdag gevonden in de zee nabij Arico, een gemeente op zo’n 50 kilometer van Callao Salvaje. Olbrechts is nog steeds vermist.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER