Evan Agostini/Invision/AP
Volledig scherm
© Evan Agostini/Invision/AP

BINNENKIJKEN. Cardi B koopt droomhuis voor haar moeder

CelebritiesDe Amerikaanse rapper Cardi B heeft een huis gekocht voor haar moeder. In een video op Instagram geeft ze haar 35,8 miljoen volgers een rondleiding door de droomwoning.

0 reacties

  1. KIJK. Chris Hemsworth onthult eigen ster op Hollywood Walk of Fame
    celebrities

    KIJK. Chris Hemsworth onthult eigen ster op Hollywood Walk of Fame

    De 2.781ste ster van The Hollywood Walk of Fame is onthuld en de nieuwe tegel draagt de naam van de Australische acteur Chris Hemsworth. Hij is de nieuwste ‘Marvel’-superheld die de eer krijgt en daarom is zijn collega Robert Downey Jr., voor vele bekend als Iron man, aanwezig om hem te steunen. Acteren is een sprong in het diepe en dat houdt een risico in. Maar als je mensen om je heen hebt die je opvangen en je steunen, dan is het een veel gemakkelijker risico om te nemen”, vertelt Hemsworth tijdens zijn bedankingsspeech.
  2. KIJK. Bradley Cooper en Gigi Hadid samen gespot op muziekfestival, waar acteur ook Pearl Jam op podium vervoegt
    Celebrities

    KIJK. Bradley Cooper en Gigi Hadid samen gespot op muziekfes­ti­val, waar acteur ook Pearl Jam op podium vervoegt

    Ook voor grote sterren is het festivalseizoen begonnen. Zo bezochten acteur Bradley Cooper en supermodel Gigi Hadid het BottleRock-festival in de Amerikaanse staat Californië. Fans spotten het verliefde stelletje al dansend en knuffelend tijdens het optreden van Stevie Nicks, die de Fleetwood Mac-hit ‘Dreams’ zingt. In oktober 2023 ontstonden de geruchten dat de twee een relatie hadden. Dat hebben ze nog niet officieel bevestigd, maar ze verstoppen het in elk geval niet. Zo stonden ze enkele weken eerder samen te dansen tijdens het concert van Taylor Swift in Parijs.