VTM
Volledig scherm
© VTM

An Lemmens op Instagram: "Was het nu Boer zkt Vrouw? Of Hond zkt Baasje?"

Volgende week start het nieuwe, internationale seizoen van 'Boer zkt Vrouw' op VTM. Om dat aan te kondigen deelt An Lemmens enkele foto's van tijdens haar reizen. Daarop staan drie enorm schattige honden. An wil daarmee adoptie aanmoedigen in tegenstelling tot het aankopen van honden.

0 reacties

  1. Na voorwaardelijke celstraf voor ‘Temptation’-Megan: ex-verloofde Dennis Roos kent zijn straf in zaak over openlijke geweldpleging
    showbizz

    Na voorwaarde­lij­ke celstraf voor ‘Temptation’-Me­gan: ex-verloofde Dennis Roos kent zijn straf in zaak over openlijke geweldple­ging

    Niet alleen ‘Temptation Island’-ster Megan Desaever (24) moet boeten voor een illegale ‘uitschuiver’. Ook haar ex-verloofde Dennis Roos - bekend van ‘Ex on the beach’ - had het vandaag vlaggen in de rechtbank. De Nederlandse realityster is schuldig bevonden aan openlijke geweldpleging en krijgt daarvoor een werkstraf van 150 uur en een boete van 750 euro. Dat meldt het Nederlandse juicekanaal RealityFBI, dat bevestiging zou hebben gekregen van het Nederlandse Openbaar Ministerie.
  2. Twee jaar nadat hij Chris Rock in gezicht sloeg, maakt Will Smith z’n comeback: “Oscar-incident heeft hem veranderd”
    PREMIUM
    celebrities

    Twee jaar nadat hij Chris Rock in gezicht sloeg, maakt Will Smith z’n comeback: “Os­car-incident heeft hem veranderd”

    In de twee jaar na de beruchte Oscar-klap heeft Will Smith (55) zich koest gehouden, maar daar komt nu een einde aan. Afgelopen weekend stond hij al op het podium van het Amerikaanse festival Coachella en over anderhalve maand - met de release van ‘Bad Boys 4’ - is de comeback van de Hollywoodster helemaal compleet. Maar hoe zal zijn terugkeer naar de showbizzwereld precies verlopen? En waar heeft de acteur de afgelopen periode gezeten? “Hij is geboekt om in een aantal grote Amerikaanse tv-shows te verschijnen.”