Westmalle - Wechelderzande

Vierde Provinciale E Antwerpen

Wechelderzande boekt overtuigende zege op Westmalle

Wechelderzande heeft zondag een goede zaak gedaan door het uitduel tegen Westmalle te winnen met 0-3. De uitploeg leidde bij rust met 0-2.

Al vroeg in de wedstrijd kwam het bezoekende team op voorsprong, toen Jens Dyck scoorde na 13 minuten. Kevin Dufraing vergrootte de marge naar 0-2 na een half uur. Wechelderzande vergrootte de voorsprong verder, toen Jonathan De Mesmaecker scoorde in de 65ste minuut. Door deze zege heeft Wechelderzande nu negen opeenvolgende overwinningen geboekt

Westmalle heeft in de laatste vijf wedstrijden één keer gelijkgespeeld en vier keer verloren, terwijl Wechelderzande vijf overwinningen heeft.

DOELPUNTEN: 13' Dyck 0-1, 30' Dufraing 0-2, 65' De Mesmaecker 0-3.

GELE KAARTEN: 31' Snoeijs (Westmalle), 46' De Mesmaecker (Wechelderzande), 60' Herthogs (Westmalle), 60' Roskams (Westmalle), 73' Schrijvers (Westmalle).