© rr

Taste-M trekt Fatima van Couzina aan als leading chef

Taste-M, het nieuwe gastronomische project op het Sint-Romboutskerkhof in Mechelen, gaat samenwerken met een andere smaakmaker. Fatima Bouzambou van Couzina vestigt er niet alleen haar zaak, ze wordt ook leading chef.

Sven Van Haezendonck

Taste-M is de nieuwe zaak van Mehdi Mathlouthi, Elsje Van den Bogaert en Wim Voss. In de lente van volgend jaar openen ze in het historisch pand op het Sint-Romboutskerkhof drie zaken: gastro-rotisserie The Chick, een exclusieve wijn- en kaasbar met The Cellar en de multifunctionele evenementenruimte The Chapel in de voormalige congregatiekapel.

Fatima Bouzambou komt het ambitieuze team versterken. Zij is ondertussen met Couzina al drie jaar actief met de creatie van tal van 'foodexperiences', homecookings en nog heel wat andere evenementen in de Mechelse regio. "Verse lokale producten met passie bereid, telkens met een andere culinaire touch vormen de rode draad in haar uitermate verfijnde manier van werken", vertelt Wim Voss.

Hij ziet de samenwerking als een win-win voor hun project, maar vooral voor fijnproevers. “Dit unieke smaakproject biedt alle mogelijkheden om mijn kookpassie verder te ontwikkelen en mijn creaties door iedereen te laten ontdekken. Zowel binnen de muren van Taste-M als daarbuiten. Het is bovendien een uitdagend project waar Mechelen nood aan heeft", vertelt Bouzambou.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER