© RR

Laakdal feest het hele weekend

De gemeente Laakdal feest het hele weekend met als kers op de taart de officiële opening van het nieuwe gemeentehuis. Niet alleen de opening is een goede reden om te feesten, de gemeente viert dit jaar ook hun 40-jarig bestaan.

Marlies Van Bael

Twee dagen feest, wie kan dat nu weigeren? Het hele gebeuren start op zaterdag 25 november omstreeks 13 uur, dan wordt het nieuwe gemeentehuis officieel geopend met begeleiding van de Laakdalse fanfares en harmonieën. Na de opening kan je van 14 tot 17 uur een blik werpen achter de scherpen van het nieuwe gemeentehuis, waar je de nieuwe dienstverlening en de verschillende werkruimtes leert kennen.

Buiten kan je van 13 uur tot 18 uur genieten van de (feest)streekmarkt waar je kan proeven van lekkere streekproducten en drankjes. Bezocht je reeds het nieuwe gemeentehuis? Dan kan je met jouw gratis bonnetje een drankje of hapje consumeren op kosten van de gemeente! Voor de kleinsten staat clown Leonardo klaar met zijn leuke en grappige acts. Ook kunnen ze zich laten schminken in bijvoorbeeld een leuk diertje. De kinderen kunnen van 13.30u tot 15 uur hun brief afgeven bij de Sint en Zwarte Piet in de bibliotheek. Van 17 uur tot 19.30 uur kunnen de kinderen hun dansbenen uitschudden op de kinderfuif met DJ Milkz & Lotionz.

Na de kinderfuif is het tijd voor de volwassenen om zich op de dansvloer te begeven. Om 20 uur opent Villanelle de feestavond met een optreden van hun jeugdkoor. Daarna is het aan Band Marginal om de tent in vuur en vlam te zetten vanaf 22 uur. Om de dag mooi af te sluiten eindigt DJ Pillz & Potionz met een mix van funk, disco, house en pop.

Merodehappening

Na de leuke zaterdag volgt ook nog een geweldige zondag met de Merodehappening aan het nieuwe gemeentehuis. Van 13 uur tot 18 uur kunt u genieten van al het lekkers uit de Merode. Ook zondag wordt er voor muziek en animatie gezorgd en kunnen de kinderen genieten op de paardenmolen. (mavb)

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER