Bart Peeters, Laura Tesoro, Metejoor en Jasper Steverlinck gaan op zoek naar nieuw talent in VTM-show ‘Lift you up’

Deze vier muzikanten gaan op zoek naar nieuw talent in de VTM-show ‘Lift you up’.© VTM

Ze weten van geen ophouden, daar bij VTM. Binnenkort lanceert de zender de nieuwe talentenjacht ‘Lift you up’, waarin je de kans krijgt om een hit te scoren met Bart Peeters, Laura Tesoro, Metejoor of Jasper Steverlinck.

Het concept van de nieuwe show, die pas volgend jaar op het scherm wordt verwacht, werd uitgewerkt door VTM zelf. Geen aangekocht format, dus. Lift you up start waar de meeste talentenjachten stoppen. Metejoor, Bart Peeters, Laura Tesoro en Jasper Steverlinck gooien hun eigen carrière in de waagschaal om een nieuwe te lanceren.

De vier muzikanten gaan op zoek naar nieuw talent om – hopelijk – een nieuwe hit mee uit te brengen en mee op tournee te gaan. Een collab, zoals dat in vaktermen heet. Hoe de show er precies zal uitzien en welk parcours de kandidaten zullen afleggen, wordt later bekendgemaakt. En daarmee is de opvolging van talentenshows als Starstruck en Sing again, momenteel te zien op de zender, al verzekerd.

Inschrijven kan nu via de website van VTM. De opnames gaan dit najaar van start. De vier muzikanten hebben alvast ervaring met het coachen van nieuw talent. Allemaal zaten ze al in de rode zetels van een versie van The voice. (dewo)

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen