BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Ontslag van de regering: “Situatie van onzekerheid die ondernemers verafschuwen”

Het VBO betreurt ten zeerste dat met het ontslag van de regering-Michel een politieke situatie van onzekerheid is aangebroken. Ondernemers en investeerders “verafschuwen” dat, luidt de reactie van topman Pieter Timmermans. “Dit valt danig te betreuren.” Zelfstandigenorganisatie NSZ hoopt dat zo snel mogelijk orde geschapen wordt uit de chaos.

15 reacties

  • raymond van der craen

    5 jaar geleden
    Wij hebben geen regering nodig voor een nieuwe arbeidsdeal af te sluiten mr. Timmermans. Met een beetje gezond verstand en met een beetje minder geldgewin en minder vette bankrekeningen in Panama raak je al een eind verder in de onderhandelingen met de gewone man en vrouw!
  • Luc Houben

    5 jaar geleden
    België kan de elektriciteit niet waarborgen en die is ook nog eens heel duur, wij hebben de hoogste belastingsdruk, enorme files, verouderde infrastructuur, structurele begrotingstekorten, een waanzinnige staatschuld, de laagste economische groei van de Oeso, de laagste buitenlandse investeringen, … Dit land is gemaakt door en voor ambtenaren en politici en die hebben zich heel goed "gesoigneerd".
  • John Stahl

    5 jaar geleden
    Oops. De werkgevers hadden gedacht een laatste dikke bonus te verkrijgen onder deze belastingsregering op de kap van de werknemers. Gelukkig zijn ze bij de NVA zich al zorgen aan het maken over de volgende verkiezingen en hebben ze gedaan waar ze goed in zijn, alle problemen op iemand anders afschuiven en de Calimero spelen.
  • rik lagrou

    5 jaar geleden
    Zullen wel de KMO niet zijn werkgevers die met EU burgers Zonder voldoende contract of met onder-aannemingen die op hun beurt uitgeperst worden! Deze bang zijn dat kan wel geloven!!
  • Anoniem

    5 jaar geleden
    En niet alleen ondernemers ,buitenlandse investeerders zien ook hoe NVA er een zooitje van maakt ,VB erbij en Belgie is niet zo aantrekkelijk meer om te investe-ren,maar men wil het niet onder ogen zien ,vergeet die job ,job, jobs,we hebben gewoon 4 jaar stilstand en daar komen met al dit gekibbel er vlot nog 4 jaar bij,zelfs meer