vmma
Volledig scherm
© vmma

Tom Dice brengt nieuwe single 'Cannonball' bij Qmusic

  1. Komt er een einde aan ‘cold calls’? “Agressieve telefonische verkoop of oplichting met verborgen abonnementen is binnenkort verleden tijd”
    10

    Komt er een einde aan ‘cold calls’? “Agressieve telefoni­sche verkoop of oplichting met verborgen abonnemen­ten is binnenkort verleden tijd”

    Iedereen heeft wel al eens een telefoontje gekregen van een onbekend nummer, waarna een marketeer probeert je een abonnement, voedingssupplementen of puzzels aan te smeren. Via een hoop snelle vragen weet de verkoper je te overtuigen van het product, en zonder het te weten ben je plots geabonneerd of krijg je iets toegestuurd. Dit soort van agressieve telefoonverkoop, ‘cold calling’ genoemd, moet aan banden worden gelegd, zo vindt minister van Economie Pierre-Yves Dermagne (PS).
  2. Volgens collega’s en vrienden van Charon (26) en broer Sannie (25) maakt afscheidsbrief veel duidelijk: “Nu zijn we terug samen bij mama en papa”
    PREMIUM
    51

    Volgens collega’s en vrienden van Charon (26) en broer Sannie (25) maakt afscheids­brief veel duidelijk: “Nu zijn we terug samen bij mama en papa”

    Charon (26) en Sannie (25) waren niet “zomaar” broer en zus. Ze waren onafscheidelijk. Verenigd in het verdriet om hun ouders. En nu verenigd in de dood. De politie vond hen maandagmorgen terug in het huis waar ze samen woonden. Hij zou haar eerst omgebracht hebben om daarna zelf uit het leven te stappen. Het onderzoek moet nu uitwijzen of dat een gezamenlijke keuze was. Collega’s en vrienden getuigen: “Ze zei me dat ze niet zou weten wat ze zonder hem zou moeten doen.”
    Dentergem