Instagram
Volledig scherm
© Instagram

Zelfs op krukken is Victoria Beckham stijlvol

Dat Victoria Beckham iets te onstuimig is geweest tijdens haar skivakantie en daarbij een kleine breuk opliep, wist je ongetwijfeld al. Dat de ex-Spice Girl daardoor allerminst verhinderd is om stijlvol voor de dag te komen, bewijst deze foto. 

1 reactie

  • Gerard Braeckmans

    6 jaar geleden
    Ze heeft zelfs stijlvol haar been gebroken.
  1. Vlak voor haar verloving met Willem-Alexander leidde koningin Máxima geheim leven in Brussel
    PREMIUM
    royalty

    Vlak voor haar verloving met Wil­lem-Alexan­der leidde koningin Máxima geheim leven in Brussel

    Eén jaar lang leefde de toekomstige Nederlandse koningin Máxima (53) ondergedoken in onze hoofdstad, vlak voor haar verloving met koning Willem-Alexander (57). Dat hoofdstuk komt ook aan bod in de succesvolle tv-serie over haar leven, elke maandag op VTM. De passie vierde er hoogtij en op meer dan één manier speelde Brussel een cruciale rol in haar voorbereiding tot koningin. Ze verloor er een beetje haar latina-vuur, weet onze royaltyexpert Wim Dehandschutter. En haar anonieme leven werd er ook al snel verstoord.
  2. KIJK. Na Natalia duikt - net voor finale - nog een oude bekende op in ‘Sing Again’: “Jij bent niks veranderd”
    Play
    tv

    KIJK. Na Natalia duikt - net voor finale - nog een oude bekende op in ‘Sing Again’: “Jij bent niks veranderd”

    In de finale van ‘Sing Again’ zijn nog negen kandidaten in de running: Esther, Bert, Marjolein, Luka, Chris, Lola, Seppe, Dean en Justin. Zij zullen vrijdag voor het eerst optreden in groepjes van drie. Om zich voor te bereiden op de grote finale mogen de deelnemers nog eens proeven van de geschiedenis van 35 jaar VTM-talentenjachten tijdens een bijzondere expo. Daar komen ze ook een opvallende winnaar tegen die 21 jaar na zijn spraakmakende overwinning nog geen ‘haar’ veranderd is… Peter Evrard, die het toen haalde van Natalia.