Beeld ter illustratie.
Volledig scherm
Beeld ter illustratie. © Photo News

Inbreuken vastgesteld bij 1 op de 5 gecontroleerde nachtwinkels in 2017

BinnenlandIn 2017 heeft de Economische Inspectie bij 9 van de 46 gecontroleerde nachtwinkels (19,57 procent) in totaal 22 inbreuken vastgesteld. In vergelijking met vorig jaar is het percentage inbreuken sterk gedaald. Dat blijkt uit het antwoord van federaal minister van Werk Kris Peeters op een schriftelijke vraag van Leen Dierick (CD&V).

4 reacties

  • Patrick Moorthamer

    6 jaar geleden
    Is een peulschil veronderstel ik, zie eens naar winkels die niet in orde zijn met hun artikelen die in andere taal worden weergegeven en wat weet ik nog allemaal!
  • Tom Faes

    6 jaar geleden
    Al eens bij de wegenwerken in Antwerpen gecontroleerd?? De aannemers, de onderaannemers en de onder,onderaannemers ??? meer dan 40 % zwartwerk ! Niet mijnheer Kennis?
  • joseph verbeke

    6 jaar geleden
    Die nachtwinkels rijzen als paddestoelen uit de grond.Ideale instellingen om geld wit te wassen.Als men ziet wat die per nacht verkopen vraag ik me af of die daarvan kunnen leven.
  • Isabel da Silva

    6 jaar geleden
    46 winkels in een heel jaar ! Goed gewerkt ! Iets meer dan 1 per ( werk ) week . Ik kan er U in Oostende alleen al minstens 5 aanwijzen waar de elektriciteitsinstallatie zwaar wordt verkracht . Maar ja dat is een socialistische burcht en daar worden ( ingevoerde ) eigenaars van winkels anders beoordeeld .