Twitter
Volledig scherm
© Twitter

Vliegtuig Lion Air met 182 passagiers glijdt van landingsbaan

ReizenEen vliegtuig van de Indonesische luchtvaartmaatschappij Lion Air is bij een landing op de luchthaven van Borneo van de baan gegleden. Aan boord waren 182 passagiers en zeven bemanningsleden. Niemand raakte gewond.

0 reacties

  1. Hoteluitbater Robin (58) vertelt hoe hackers op één uur 180 van zijn klanten oplichtten: “Het regent annuleringen en ik sta machteloos”
    PREMIUM
    33

    Hoteluitba­ter Robin (58) vertelt hoe hackers op één uur 180 van zijn klanten oplichtten: “Het regent annulerin­gen en ik sta machteloos”

    Wie een hotel boekt of gaat boeken in de komende vakanties, kijkt maar beter uit. Hackers hebben het gemunt op hotelgasten. Plots krijg je een dringende boodschap van Booking.com of van je hotel in je inbox: “Uw hotel kon uw betaling niet verwerken. Bevestig uw boeking hier.” Maar die vraag is niet wat het lijkt. Robin Schluter (58), hoteluitbater, vertelt hoe de hackers op één uur tijd zelfs 180 van zijn klanten viseerden. Hoe gaan oplichters te werk? En hoe voorkom je dat jij slachtoffer wordt?
  2. Zoveel kost een dagje zoo je gezin écht: “Meer dan 150 euro is normaal, maar één dierentuin is goedkoper”
    PREMIUM

    Zoveel kost een dagje zoo je gezin écht: “Meer dan 150 euro is normaal, maar één dierentuin is goedkoper”

    In vier dierentuinen betaal je exact hetzelfde als vorig jaar, terwijl twee grote spelers hun prijzen opnieuw optrekken. Dat blijkt uit een prijsvergelijking van HLN. Een gezin met twee volwassenen en twee kinderen betaalt minstens 132 euro om naar de olifanten en leeuwen te gaan kijken. Toch hoeft dat niet altijd zo te zijn. Onze journalist vond verschillende manieren om tientallen euro’s te besparen op je tickets. “Deze bekende speelgoedketen verkoopt tickets aan een lagere prijs.”