VTM
Volledig scherm
© VTM

Deze deelnemers zijn nu al zeker van ticket naar volgende liveshow 'The Voice'

‘Let’s go crazy. Let’s go nuts!’ De coaches lieten er bij hun openingsnummer van de eerste liveshow geen twijfel over bestaan. De messen staan scherp. Vandaag rollen maar liefst acht koppen. De piepjonge Luka en Dieter ontsprongen de dans en zijn de eersten die doorstoten naar de volgende ronde.

7 reacties

  • Bart Denys

    6 jaar geleden
    Het is doorgestoken kaart. Het publiek heeft eigenlijk niets te zeggen... de meesten zongen heel vals! De show was chaos.
  • Dirk Verstraete

    6 jaar geleden
    Idd Daniel Vanmechelen. Ik deel je mening. Veel heeft te maken met songkeuze denk ik. Daar is Bart een crack in. Maar de zangers moeten het dan toch maar doen. Die Dieter met zijn Maroon5 nummer vond ik zelf de sterkste.
  • Ralph Camberlin

    6 jaar geleden
    Die format moet toch eens goed bekeken worden vind ik. Battles vind ik dat er 2 zangers zijn van een andere coach. Laat dan nadien een vakjury van 5 man beslissen wie er door mag gaan. Nu kan de eigen coach al voor ze een noot gezongen hebben hun beslissing genomen hebben. En wat voor een zever is dat constant stealen. Waarom niet nadat alle afvallers gekend zijn de coaches er 2 laten uitkiezen ipv nu ene te stealen en de volgende battle al te zeggen dat hij/zij toch moet vertrekken.
  • daniel vanmechelen

    6 jaar geleden
    De groep van Bart , deze was heel sterk ,ze hadden alle 4 in vergelijking van andere zangers moeten door gaan.
  • Filip Rots

    6 jaar geleden
    Het was met momenten zo vals dat ik er oorpijn van kreeg. En het was niet van 1 zanger he. Met de battles was dat toch niet. Zelfs de vocaal sterksten leken ondermaats. Nochtans leek voor de jury alles ok. Sterk seizoen??