Shakira.
Volledig scherm
Shakira. © Douglas Elliman Real Estate/Belga Image

IN BEELD: Shakira verkoopt luxevilla voor 10 miljoen euro

CelebritiesShakira doet na zeventien jaar haar luxevilla aan Miami Beach van de hand. de 41-jarige Colombiaanse zangeres zoekt een nieuwe eigenaar voor het stulpje. Prijskaartje: 10 miljoen euro. 

5 reacties

  • paul van gele

    6 jaar geleden
    En dat allemaal verdiend met wat lawaai te maken en met hij siliconen tieten te schudden ? Ge moet maar wat geluk hebben en er goed uit zien.
  • Resist You

    6 jaar geleden
    Best wel mooie en terechte prijs voor dit resort, kwa ligging geen euro te veel.
  • Gerard Braeckmans

    6 jaar geleden
    Toch wat kleintjes. Ik wacht nog even tot ik iets anders gevonden heb.
  • Barbara Devroe

    6 jaar geleden
    Een stuk grond van 800m2 ?? Volgens mij mankeert er een cijfer !
  • Frank Joos

    6 jaar geleden
    Is nog de helft niet waard.
  1. KIJK. Tom Cruise vergist zich en stapt bijna in de wagen van de Britse premier Rishi Sunak
    Celebrities

    KIJK. Tom Cruise vergist zich en stapt bijna in de wagen van de Britse premier Rishi Sunak

    Iedereen kan zich al eens vergissen, ook Hollywoodster Tom Cruise (61). De Amerikaanse acteur was in Groot-Brittannië voor de opnames van de nieuwste ‘Mission Impossible’-film, en kwam met een helikopter aan in Londen. Op videobeelden is te zien hoe hij daarna naar een geparkeerde wagen wandelt en probeert in te stappen. Alleen beseft hij net op tijd dat hij fout zit en het niet zíjn auto is. De wagen in kwestie krijgt enkele uren later trouwens een andere opmerkelijke passagier: de Britse premier Rishi Sunak (44). Die kwam terug van een campagnereis naar Cornwall en Devon.
  2. KIJK. Adil El Arbi en Bilall Fallah gaan met Will Smith uit hun dak tijdens verrassingsoptreden op ‘Bad Boys’-première
    Showbizz

    KIJK. Adil El Arbi en Bilall Fallah gaan met Will Smith uit hun dak tijdens verras­sings­op­tre­den op ‘Bad Boys’-première

    “Dit zijn de regisseurs van ‘Bad Boys 3 en 4', Adil en Bilall!”: Will Smith (55) heeft de Belgische regisseurs van zijn film in de kijker gezet tijdens de première van ‘Bad Boys: Ride or Die’ in Los Angeles. De acteur gaf er een kleine show op een open bus en ook Adil El Arbi (35) en Bilall Fallah (38) waren van de partij. De twee gingen volledig uit hun dak tijdens het optreden hun bekende vriend. De regisseurs reizen momenteel de wereld rond voor de film, samen met hoofrolspelers Will Smith en Martin Lawrence.