REUTERS
Volledig scherm
© REUTERS

Elise Mertens sluit fantastische week af met stuntzege tegen Halep en pakt grootste WTA-titel uit carrière

TennisEen vijfde WTA-titel op haar palmares -veruit de grootste uit haar carrière- en drie speelsters uit de top-tien geklopt. Wát een week voor Elise Mertens. In de finale van het WTA-toernooi in Doha versloeg de Hamontse ook Simona Halep (WTA 3): 3-6, 6-4 en 6-3.

30 reacties

  • Rudy Claes

    5 jaar geleden
    ... en 2 dagen nadien verliezen tegen 109 in het klassement !
  • Charlotte Van Loo

    5 jaar geleden
    Volgens mij vergeet iedereen dat van dat geld ook al het personeel dat rond haar hangt betaald moet worden. En dat dat personeel ook betaald moet worden wanneer ze snel uit en toernooi ligt. Een dan nog eens de aftrek van de belastingev en er blijft niet veel meer over.
  • joachim albert

    5 jaar geleden
    Sorry omdat ik vind dat (sommige) sporten te veel betaald worden. Terwijl sommige mensen hard werken en habbekrats krijgen, vinden mensen het normaal dat ge in een carriere van 10 jaar 10 miljoen € verdienen... vind dit gewoon niet meer normaal. Niettegenstaande dat Elise Mertens heel getalenteerd is maar dat dit prijzengeld gewoon absurd is. Ben ik jaloers? Neen, het is gewoon niet normaal meer, dat is al.
  • Gino Denil

    5 jaar geleden
    In een sportwedstrijd kan je winnen en verliezen. Dat is gewoon wat er gebeurt is in de Fed Cup. De tegenstand was daar trouwens op niveau. En in dat soort wedstrijden hangt winst of verlies van wat details en soms van wat geluk af. Van tennisspelers wordt ook verwacht dat ze het hele jaar door op top niveau presteren. De wielrenners en de voetballers nemen bijna een half jaar rust.
  • Jacques Hillaert

    5 jaar geleden
    Hallo dat is een topprestatie van serieus niveau, dat inspireert voor meer , klasse Elise , proficiat