Ralph Lauren wordt volgend jaar geridderd namens Queen Elizabeth.
Volledig scherm
Ralph Lauren wordt volgend jaar geridderd namens Queen Elizabeth. © EPA

Ralph Lauren wordt geridderd door Queen Elizabeth

RoyaltyRalph Lauren (79) wordt volgend jaar geridderd door Queen Elizabeth. Hij is de eerste Amerikaanse mode-ontwerper die deze eer ten deel valt. Dat maakte de Britse ambassade in Washington bekend.

0 reacties

  1. Dit stond te lezen op Meghan Markles blog, waar ze nog écht zei wat ze dacht: “Toen al hard voor William en Kate”
    PREMIUM
    Royalty

    Dit stond te lezen op Meghan Markles blog, waar ze nog écht zei wat ze dacht: “Toen al hard voor William en Kate”

    Meghan Markle (42) lanceerde zopas haar nieuwe lifestylemerk ‘American Riviera Orchard’, compleet met gouden lepeltjes en ‘rustieke’ potjes confituur, volledig in lijn met haar koninklijke imago. Maar wie de voormalige actrice écht op de voet gevolgd heeft, weet dat ze zeven jaar geleden haar vorige blog, ‘The Tig’, opdoekte. Daarop gaf ze gelijkaardige tips over eten en mode, maar vertelde ze ook nog wat ze écht dacht. Van lof voor haar intussen vervreemde vader tot harde woorden voor prins William: dit zijn de meest opmerkelijke blogposts van Meghan, weer opgevist.
  2. Afgeschaft door haar grootmoeder, maar prinses Amalia gaat toch diep door de knieën voor Spaans koningspaar
    royalty

    Afgeschaft door haar grootmoe­der, maar prinses Amalia gaat toch diep door de knieën voor Spaans konings­paar

    De Nederlandse prinses Amalia (20) maakte twee onvervalste reverences voor de Spaanse koning Felipe en koningin Letizia bij het afsluitende onderdeel van hun staatsbezoek aan Nederland. Aan het einde van het eerste staatsbezoek waarbij Amalia een rol had, maakte ze kniebuigingen voor het Spaanse koningspaar, dat hoger in rang staat dan zij. Over die eerste rol bij een staatsbezoek zei de prinses ‘ontzettend genoten’ te hebben. “Erg dierbaar om dit met m’n ouders te kunnen doen.”
    Amsterdam