De dierenzegening is zondag een van de blikvangers tijdens het kermisweekend in Vlimmeren.© Bart Van den Langenbergh

Vlimmeren viert dagenlang kermis met fuif, jaarmarkt en dierenzegening

Vlimmeren -

De inwoners van Vlimmeren (Beerse) vieren vanaf vandaag weer volop kermis. Jeugdbeweging KLJ pakt in een feesttent uit met een comedynight, bieravond en kermisfuif. En zondag 5 mei staan ook de jaarmarkt en dierenzegening centraal.

Het kermisweekend in Vlimmeren gaat gepaard met allerlei festiviteiten in een feesttent, georganiseerd door de jongeren van de KLJ.

Traditiegetrouw start de kermis met een comedynight. Donderdag 2 mei staan vanaf 20 uur comedians Jeron Dewulf en Thomas Smith op het podium. Een toegangsticket kost 25 euro. Liefhebbers van bieren zijn op vrijdagavond 3 mei welkom op de zware bierenavond met een honderdtal bieren. Voor de jongeren is er ook een kermisfuif, op zaterdag 4 mei, in de feesttent met allerlei dj’s. Op zondag 5 mei van 11.30 tot 17 uur pakt KLJ uit met een mega barbecue.

In de Hoogstraat en op de parking van de parochiezaal staat op zaterdag, zondag en maandag de eigenlijke kermis opgesteld. Lokale verenigingen en handelaars zijn zondag 5 mei van 8 tot 13.30 uur present op de jaarmarkt in de Hoogstraat. Om 10.30 uur start aan de oude pastorie de zegening van dieren, tractoren en vrachtwagens en oude voertuigen. Liefhebbers kunnen zondag vanaf 8 uur ook komen snuisteren op een rommelmarkt in de Kerkstraat. (bvdl)

vlimmerenkermis.be/

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER Beerse