Temptation is terug: eerste teaser belooft weer drama

Tv-zender Vijf beloofde ruim een week geleden dat ze bij 145.000 likes een eerste teaser voor ‘Temptation Island 2018’ zou vrijgeven. Gisteren was het zover. Met een filmpje van nog geen 30 seconden.

adb

We zien het tropische resort. “30 minuten na het kampvuur”, komt er in beeld. En dan horen we een meisje schreeuwen en huilen. “Ik haat hem zo hard. Ik haat hem. Ik haat hem echt.”

Dat is het. De eerste teaser voor Tempation Island 2018 duurt nog geen halve minuut. Maar voor Temptation-fans is het genoeg om weer enthousiast uit te kijken naar het volgende seizoen, waarin blijkbaar weer gesmuld zal kunnen worden van lekker veel drama. Het filmpje werd intussen duizenden keren gedeeld.

© IG

Hoewel de teaser nog niet al te veel prijsgeeft over het nieuwe seizoen van ‘Temptation Island’, zijn er in de afgelopen weken al enkele namen gelekt van (mogelijke) verleiders. De laatste in dat rijtje was de 25-jarige Tijs Luyten uit Laakdal. Hoewel Tijs noch zender VIJF willen bevestigen dat de man in het nieuwe seizoen van ‘Temptation’ verschijnt, is het wel opvallend dat zowel Yana Daems als Billy Verhoeven de jongeman volgen op sociale media. De namen van de twee dames lekten eerder al uit als verleidsters van dit seizoen.

© rr

© FB

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen