Hooikt - GR Katelijne

Tweede Provinciale A Antwerpen

GR Katelijne boekt overtuigende zege op Hooikt

GR Katelijne heeft zondag een goede zaak gedaan door het uitduel tegen Hooikt te winnen met 0-2. De uitploeg leidde bij rust met 0-1.

Bron: RBFA app

Het bezoekende team kwam op voorsprong toen Jordy Uijtenhaak scoorde na 25 minuten. Lars Van Gijsel diepte de voorsprong van GR Katelijne uit in de 80ste minuut. Jens Pereira Fernandes (Hooikt) pakte een gele kaart in de 90ste minuut.

In de laatste vijf wedstrijden heeft Hooikt drie overwinningen behaald, één keer gelijkgespeeld en één keer verloren, terwijl GR Katelijne één overwinning, één gelijkspel en drie nederlagen heeft.

DOELPUNTEN: 25' Uijtenhaak 0-1, 80' Van Gijsel 0-2.

GELE KAART: 90' Pereira Fernandes (Hooikt).

Bekijk hier de volledige kalender en het klassement.

Dit is een automatisch samengesteld artikel op basis van data van de Belgische voetbalbond. Heb je een fout gevonden? Laat het ons dan hier weten.