Camila Giorgi.© AP

Meubels gestolen en huur niet betaald: soap rond vermiste Italiaanse tennisster Camila Giorgi duurt voort

De soap rond de verdwijning van Camila Giorgi (32) duurt voort. Niet alleen zou de belastingdienst op zoek zijn naar de Italiaanse tennisster, maar ook de eigenaresse van een villa in Calenzano in de buurt van Firenze. Daar woonde Giorgi tot drie maanden geleden vóór haar mysterieuze verdwijning.

De Telegraaf

“Ze zijn niet alleen zonder iets te zeggen vertrokken zonder zes maanden huur te hebben betaald, maar ze hebben ook de helft van onze meubels meegenomen. Perzische tapijten, mooie meubels, zelfs een antieke tafel van een halve ton. We hebben het over schade tussen de vijftig en de honderdduizend euro”, aldus de eigenares tegenover het Italiaanse La Repubblica.

Ook de onvriendelijke communicatie met Sergio, de vader van Camila Giorgi, stoorde de Italiaanse. “Ik stuurde hem een berichtje dat ze op zijn minst onze spullen moesten teruggeven. Hij reageerde minachtend en zei dat ze weinig waarde hadden. Dat vind ik hatelijk gedrag richting mensen zoals ik die economische, maar ook emotionele schade hebben geleden.”

Giorgi in actie op het tenniscourt.© Getty Images for MatchMaker

“Ik weet niet wat ervan waar is en hoeveel Camila de staat schuldig is, maar ik weet wel wat zij ons schuldig zijn. Die voorwerpen maken deel uit van het leven van mijn moeder en dat van mij: ik wil ze terug, aangezien we de hoop hebben verloren op de duizenden en duizenden euro’s aan achterstallige huur”, klinkt het.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer