Berchem Sport - Lille United

Tweede Afdeling VV B Voetbal

Berchem Sport en Lille United delen de punten

Thuisploeg Berchem Sport en Lille United deelden de punten in hun ontmoeting. De wedstrijd eindigde op 1-1.

De eerste helft verliep doelpuntloos. Direct na de rust liet Kelvin Owusu zich gelden toen hij scoorde en Berchem Sport op voorsprong bracht. Michiel Meynendonckx maakte gelijk namens Lille United in de 79ste minuut.

Berchem Sport heeft in de laatste vijf wedstrijden twee overwinningen behaald, één keer gelijkgespeeld en twee keer verloren, terwijl Lille United één overwinning, één gelijkspel en drie nederlagen heeft. Dit was het tiende gelijkspel van Berchem Sport dit seizoen.

DOELPUNTEN: 48' Owusu 1-0, 79' Meynendonckx 1-1.

GELE KAARTEN: 15' Mariën (Lille United), 60' Ekangamene (Berchem Sport).