Een opvallende songtekst en een TikTok-video als reactie: geruchten over relatie tussen Fernando Alonso en Taylor Swift duiken opnieuw op

Het is opnieuw zover: een TikTok-video van Fernando Alonso in verband met Taylor Swift. Het F1-icoon zou een relatie gehad hebben met de Amerikaanse popzangeres, maar dat werd nooit officieel bevestigd. Swift pakte echter uit met een opvallende zin in een van haar nieuwe songs.

Vincent Van Genechten

De eerste geruchten dateren van exact een jaar geleden. “Taylor en Fernando zien elkaar nu een week. Het is nog niets serieus, want de twee zijn allebei pas net vrijgezel”, wisten de Spaanse media in april 2023 te vertellen. Swift reageerde destijds nooit, Alonso wel. Via TikTok, natuurlijk. Hij plaatste een video waarop het nummer ‘Karma’ van de Amerikaanse zangeres luid en duidelijk op de achtergrond te horen was.

De F1-piloot deed er nog een schepje bovenop door op zijn video te reageren met ‘Feeling 33’, wat weer een verwijzing kon zijn naar Swifts nummer ‘22’ en haar huidige leeftijd.

Mochten de twee toen elkaars harten sneller hebben laten kloppen, dan zouden ze er beiden in elk geval geen gras over hebben laten groeien. Terwijl Alonso in die periode amper drie weken ervoor brak met Andrea Schlager (40), had Swift ook slechts drie weken ervoor de brui hebben gegeven aan haar relatie met acteur Joe Alwyn (33).

Sindsdien raakte bekend dat Swift een relatie heeft met NFL-ster Travis Kelce. De Amerikaanse lanceerde vorige week echter een nieuw album, met daarop onder andere het nummer ‘imgonnagetyouback’. Daarin zingt ze: “Small talk, big love, act like I don’t care what you did. I’m an Aston Martin that you steered straight into the ditch, then ran and hid.” Vertaald: ‘Small talk, grote liefde, doe alsof het me niet kan schelen wat je hebt gedaan. Ik ben een Aston Martin die je regelrecht de greppel in reed, daarna ging je weg en verstopte je jezelf.”

Aston Martin-rijder Alonso reageerde snel, via TikTok. Hij speelt het bewuste nummer af terwijl hij scrolt op zijn tablet en zijn wijsvinger over zijn mond legt. Boodschap: zwijgen, Taylor?

@astonmartinf1 I’m an Aston Martin Aramco Formula One Teaaaaaaaam🔉🎶 #F1 #Formula1 #F1TikTok #ChineseGP #AMR24 ♬ original sound - A (Taylor’s Version)
Aangeboden door onze partners

HOOFDPUNTEN

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen