Gewonde bij zwaar geval van agressie op Linkeroever: man (40) gestoken met mes

Aan het kruispunt van de Blancefloerlaan en de Waterhoenlaan op Linkeroever is dinsdagmiddag een gewonde gevallen na een zwaar geval van agressie. Het slachtoffer is een man van 40 met Marokkaanse nationaliteit. Hij werd gestoken met een (keuken)mes. De politie hield in de omgeving een klopjacht naar de mogelijke dader, maar die bleek spoorloos.

jtp

Getuigen zagen hoe twee mannen schijnbaar na een ruzie achter elkaar aan holden. Ze verdwenen achter de hoek van de apotheek. Mogelijk was een van hen het uiteindelijke slachtoffer.

Het slachtoffer werd in de apotheek aan het kruispunt aangetroffen en werd van daaruit gewond afgevoerd naar het Stuivenbergziekenhuis. Het slachtoffer verkeert niet in levensgevaar, laat de Antwerpse politie weten.

In eerste instantie was er sprake van een overval, maar dat is niet het geval. Het labo heeft een sporenonderzoek uitgevoerd. Ook het snelleresponsteam (SRT) kwam ter plaatse om de verdachte te zoeken, maar nazicht in de omgeving leverde niets op.

De apotheek en appartementen zijn ondertussen vrijgegeven.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

© jtp

© RR

© jtp

© jtp

© jtp

© jtp

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER