Mandy Moore over van misbruik beschuldigde Ryan Adams: “Ik had het gevoel dat ik verdronk, zo verdrietig was ik met hem”

© BELGAIMAGE

Mandy Moore heeft in een interview verteld over de “ongezonde dynamiek” die er was in haar relatie met Ryan Adams, de in opspraak gekomen singer-songwriter met wie ze van 2009 tot 2015 getrouwd was. “Ik leefde voor hem en had het gevoel dat ik verdronk”, zegt de actrice/zangeres. “Ik was zo eenzaam.”

gjs

De Amerikaan Marc Maron van de podcast WTF wist Mandy Moore te strikken voor het openhartig interview. De actrice en zangeres was van 2009 tot 2015 getrouwd met Ryan Adams, de singer-songwriter die de voorbije dagen door meerdere vrouwen beschuldigd werd van seksuele intimidatie en manipulatie.

© AFP

Uit het gesprek blijkt duidelijk dat de relatie tussen Moore en Adams niet goed zat. “Er was een ongezonde dynamiek tijdens ons huwelijk”, zegt de zangeres/actrice. “Eigenlijk leefde ik voor hem, ik deed niets voor mezelf en was me niet bewust van wat ik wilde. Ik had het gevoel dat ik aan het verdrinken was. Het was onhoudbaar en zo eenzaam. Ik was zo verdrietig en eenzaam.”

Stoppen met werken deed Moore in die periode niet, maar door de verstikkende en manipulatieve relatie nam ze geen grote klussen meer aan. “Ik nam alleen kleine jobs aan. Hier en daar deed ik dus wel iets, maar tijdens het werken besefte ik dat thuis alles in duigen viel. Ik kon mijn job eigenlijk niet uitoefenen omdat er thuis iemand was die voortdurend mijn aandacht opeiste en me niets anders wilde laten doen.”

Adams ontkende vorige week de beschuldigingen van de vrouwen.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen