Daar komt de zomer: zo straal je op élke bestemming

© Shutterstock

Deze week begint de zomer. Of je nu op vakantie gaat of niet: met deze spulletjes voor je huid, haar en in reiskoffer of die van je auto ben je klaar voor het mooie weer dat het seizoen in petto heeft.

vwh

Verwennerij voor de huid

Zwoele temperaturen, dat vraagt om een goed beschermde huid. Ook hydratatie en nazorg is belangrijk. Een zonnecrème, aftersun en verfrissende spray in de buurt zijn altijd handig.

Gezond zomerhaar

Naast de huid heeft ook ons haar bescherming nodig tegen de zon, anders krijg je snel droge, kapotte lokken. Van een herstellend masker tot een shampoo na een dagje in mooi weer: geef ze de komende maanden maar een plekje in de badkamer.

Beauty op je bestemming

De zomer is het perfecte excuus om je make-up en parfumcollectie uit te breiden met frisse producten. Of wat dacht je van een sensueel geurtje voor op zwoele zomeravonden. Plonsen in het water? Dan is een waterproof mascara geen overbodige luxe.

Hip in en rond het zwembad

Bikini check? Zomerjurk ook? Dan wil je misschien nog vrolijke accessoires om je staycation of vacation look compleet te maken. In de mode: ananassen, eenhoorns, citrusvruchten en een beetje nostalgie met zonnekleppen en polaroids.

Lees ook: In stijl op het strand en aan het zwembad: vijf badmodetrends voor deze zomer

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer