Elon Musk drijft de spot met zijn rivalen.
Volledig scherm
Elon Musk drijft de spot met zijn rivalen. © X

Groet de opperpinguïn: Elon Musk drijft spot met rivalen na grote panne

De storing bij Facebook en Instagram is na anderhalf uur opgelost. Gebruikers hebben weer toegang tot de apps, bevestigde Meta-woordvoerder Andy Stone. Een “technisch probleem” lag aan de oorzaak. Elon Musk, de grote baas van X, maakte handig gebruik van de panne om de spot te drijven met zijn rivalen.

  1. Griekenland zet zich schrap voor ongeziene hitterecords: “Temperatuur nu al zo'n 10 °C hoger dan normaal”

    Grieken­land zet zich schrap voor ongeziene hittere­cords: “Tempera­tuur nu al zo'n 10 °C hoger dan normaal”

    Nog nooit was het zo warm in Zuidoost-Europa bij de start van de zomer. Turkije, Griekenland, Cyprus ... ze kreunen allemaal onder de hitte. En die lijkt er volgende week nog een schepje bovenop te gaan doen. Vooral eind volgende week lopen de temperaturen zo hoog op dat een absoluut warmterecord in Griekenland in de buurt komt. Ook in Zuid-Europa lijkt het steeds warmer te gaan worden. Maar hoe hard zal de hitte toeslaan volgende week? Hoe komt dat? En wat mogen we nog verwachten?
  2. “Enkele breuken in mijn rug, een gebroken elleboog en een gat in mijn hoofd, maar radioloog zei dat ik ‘niets gebroken’ had”
    GESCHORSTE RADIOLOGEN

    “Enkele breuken in mijn rug, een gebroken elleboog en een gat in mijn hoofd, maar radioloog zei dat ik ‘niets gebroken’ had”

    Breuken in de rug, een gebroken elleboog, een gat in het hoofd en een afgescheurde spier. Het waren de verwondingen die Tamara Nolens (50) overhield aan een val van haar balkon. De radioloog van het ZNA Stuivenberg, ondertussen verhuisd naar ZNA Cadix, liet haar na enkele uren op de spoedafdeling gewoon terug naar huis gaan. “Niets gebroken”, was het bilan. Ook bij patiënt Frank Van Woensel (64) werd een polsbreuk bij de radiologie niet opgemerkt. Bij ZNA Cadix in Antwerpen zijn zeven radiologen geschorst. Vorig jaar moesten in het AZ Sint-Lucas in Gent ook al drie radiologen vertrekken.