© Getty Images

Hollywood-sterren Ryan Reynolds en Rob McElhenney kopen aandelen Mexicaanse voetbalclub

Ryan Reynolds en Rob McElhenney hebben opnieuw geïnvesteerd in een voetbalclub. De acteurs, die een paar jaar geleden eigenaar werden van de Welshe voetbalclub Wrexham AFC, hebben volgens vakblad Variety aandelen gekocht van de Mexicaanse voetbalclub Club Necaxa uit Aguascalientes.

jm
Bron: De Telegraaf

De club wordt mede beheerd door actrice Eva Longoria, die haar collega’s Reynolds en McElhenney naar verluidt ook bij de club heeft geïntroduceerd. Het is niet bekend hoe groot het aandeel van het acteursduo is, maar volgens Variety gaat het om een klein aandeel.

Het is nog allerminst zeker of er in navolging van Welcome to Wrexham ook een tv-serie wordt gemaakt over de Mexicaanse voetbalclub. De reeks, die bij Disney+ te zien is, volgde de opkomst en het succes van Reynolds en McElhenney bij de Welshe voetbalclub.In tegenstelling tot Wrexham AFC, dat bij aankoop door Reynolds en McElhenney op het vijfde Engelse niveau uitkwam, speelt Club Necaxa al op het hoogste niveau. De Mexicaanse club was met name in de jaren 90 erg succesvol. Sinds de overname door de acteurs is Wrexham AFC inmiddels naar het derde profniveau in Engeland gepromoveerd.

Aangeboden door onze partners
Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer