Stephanie Planckaert met dochters Iluna en Elara.
Volledig scherm
Stephanie Planckaert met dochters Iluna en Elara. © Instagram

De Planckaerts hebben iets te vieren

Vandaag is het namelijk de derde verjaardag van dochtertje Iluna. Dat moet natuurlijk gevierd worden, en Stephanie doet dat onder andere met een schattige Instagram-foto van de jarige.

2 reacties

  • fred demey

    6 jaar geleden
    proficiat meid ,geniet ervan met volle teugen ,het is jouw dag vandaag.
  • Peggy Geerts

    6 jaar geleden
    Dikke proficiat Elara met je 3de verjaardag :) maak er maar één groot feest van met je ganse familie . Dikke pluim voor de mama en de papa , jullie hebben prachtige kids !
  1. “Wie weet is Conner Rousseau verantwoordelijk voor die regel”: Stijn Baert verklapt hoe het eraan toegaat op een staatsbanket
    PREMIUM
    Royalty

    “Wie weet is Conner Rousseau verantwoor­de­lijk voor die regel”: Stijn Baert verklapt hoe het eraan toegaat op een staatsban­ket

    Hoe gaat het er echt aan toe op een staatsbanket van koning Filip (64) en koningin Mathilde (51)? Arbeidsconoom Stijn Baert mocht het aan aan den lijve ontdekken toen hij recent werd uitgenodigd op het staatsbanket van het koningspaar en de groothertog en groothertogin van Luxemburg. Hij weet dus als geen ander wat er aan tafel gezegd wordt en welke regels er gevolgd moeten worden. “In dat opzicht is het een goede zaak dat je je partner niet mag meebrengen”, vertelt hij in ‘Primo’.
  2. Pikantere songs, meer volwassen fans en bijgevolg ook roddels voor K3: “Enkel wij kennen de echte waarheid erachter”
    PREMIUM
    muziek

    Pikantere songs, meer volwassen fans en bijgevolg ook roddels voor K3: “Enkel wij kennen de echte waarheid erachter”

    ‘Ik ben een poesje, strijk op je neer en neem de teugels.’ Rode oortjes met hun ‘Beest’ in ‘Liefde voor muziek’. En nu hun musical van ‘De 3 biggetjes’ steeds meer een rijper publiek aantrekt, vaart K3 overduidelijk een volwassenere koers. “Wij zíjn ook geen meisjes meer”, zeggen Hanne (30), Marthe (27) en Julia (21). “Maar volwassen vrouwen die niet enkel over regenbogen willen zingen.” En met een eigen mening als het op geruchten aankomt: zo reageren ze bij ons voor het eerst op de heisa rond hun liefdesleven.