Just Games
Volledig scherm
© Just Games

'Candy Crush' kan je nu ook samen met vrienden spelen op bordspel

GamesCandy Crush: of je was er zelf verslaafd aan, of je kent het van de vele uitnodigingen van Facebook-vrienden. Voor de fans is er goed nieuws: je kan het spel nu ook samen met je vrienden spelen, en zonder naar een scherm te staren. Er is een bordspelversie op komst.

0 reacties

  1. Retrogame ‘Slave Zero X’ ziet er cool uit én klinkt fantastisch, maar mist inspiratie
    gamereview

    Retrogame ‘Slave Zero X’ ziet er cool uit én klinkt fantas­tisch, maar mist inspiratie

    Er zijn sequels die al jaren in de pijplijn zitten of misschien nog jaren op zich gaan laten wachten, maar waarnaar menig gamer reikhalzend uitkijkt. ‘Grand Theft Auto VI’, ‘Metroid Prime 4’, ‘Elder Scrolls VI’, om er maar een paar te noemen. Er zijn ook vervolgen waarop het tegen wil en dank hopen is. ‘Half-Life 3’ of ‘Beyond Good & Evil 2’ bijvoorbeeld. En dan zijn er games die plots schijnbaar uit het niets verschijnen en waarvan je al een verdomd goede kennis van in de vergetelheid belande titels moet hebben om te weten dat het gaat om een nieuw deel in een reeks.
  2. ‘Outcast: A New Beginning’ is een letterlijke blast from the past
    gamereview

    ‘Outcast: A New Beginning’ is een letterlij­ke blast from the past

    ‘Grand Theft Auto III’ was in 2001 voor veel van ons de eerste kennismaking met een (zo goed als) volledige 3D-wereld en zorgde voor een bescheiden revolutie in gameland. Terecht, maar toch was het concept hen twee jaar eerder al voorgedaan, door het Belgische Appeal Studios nog wel. Het spel in kwestie? ‘Outcast’, een sci-fi avontuur voor pc dat best goed onthaald werd maar helaas door financiële problemen bij de makers nooit een vervolg kreeg. Nochtans waren de plannen voor die sequel er wel, en kijk: amper 23 jaar later is Appeal Studios terug van weggeweest en ligt ‘Outcast: A New Beginning’ in de rekken!