Twitter @hannah_maex
Volledig scherm
© Twitter @hannah_maex

Muziekfans houden rolstoel omhoog, zodat man mee kan kijken naar ‘Wonderwall’

ShowbizzPrachtige beelden, van tijdens een concert van Liam Gallagher, afgelopen zaterdag in Manchester. Een man in een rolstoel was bij zijn vrienden gebleven in plaats naar het podium voor rolstoelgebruikers te gaan. Daardoor kon hij achter niets zien. Tot tijdens 'Wonderwall' plots dit gebeurde.

6 reacties

  • Chris Devlaeminck

    6 jaar geleden
    Je zal maar achter hem staan,...O.k., maar het was maar voor één liedje 'Wonderwall’. Moet kunnen.
  • Stefan Vandendyck

    6 jaar geleden
    Respect !
  • jan verbrugge

    6 jaar geleden
    Dan schuif je wat op of help je mee, moeilijk doen is toch makkelijk e jurgen
  • Rudi De Groof

    6 jaar geleden
    Je zal maar net achter die groep staan, en geen bal zien met je dure kaartjes. Ik zou er niet mee opgezet zijn. Er is een gehandicapten plaats voorzien voor hem, dat hij die is gebruikt.
  • Heimo Davidts

    6 jaar geleden
    Schoon geste van mensen.
  1. "Haar taak is vooral om lief en schattig te zijn": 'Familie'-acteur Jan Van den Bosch staat samen met dochter op set
    Play
    Showbits
    12

    "Haar taak is vooral om lief en schattig te zijn": 'Familie'-ac­teur Jan Van den Bosch staat samen met dochter op set

    Dat acteren via DNA doorgegeven kan worden, wordt op nieuw bewezen in ‘Familie’. De schattige Finn wordt namelijk gespeeld door Sam Van den Bosch, in het echte leven de dochter van acteur Jan Van den Bosch (40). In de reeks is Finn is de dochter van diens partner Rudi (Werner De Smedt). Al van bij de eerste kennismaking met Rudi en Zjef werd duidelijk dat Finn een karaktervolle jongedame is en we hebben het nog lang het laatste niet gezien van haar. Reporter Jarne gaat in deze nieuwe Showbits in gesprek met de trotste papa Jan.
  2. Schoonzus van Charles, ‘de nieuwe Diana’ en favoriete schoondochter van de Queen: wie is Sophie, hertogin van Edinburgh?
    PREMIUM
    royalty

    Schoonzus van Charles, ‘de nieuwe Diana’ en favoriete schoondoch­ter van de Queen: wie is Sophie, hertogin van Edinburgh?

    Voor het eerst sinds de uitbraak van de oorlog tussen Rusland en Oekraïne heeft een Britse royal Oekraïne bezocht. Hertogin Sophie (59), schoonzus van koning Charles, ontmoette er president Zelensky en stapt zo meer dan ooit naar voren als uithangbord van het Britse koningshuis. Al zorgde de echtgenote van prins Edward in het verleden voor een koninklijk schandaaltje. “Ze noemde de Queen ‘de ouwe’, en toch was Sophie haar favoriete schoondochter.” Een portret van Sophie, ‘de nieuwe Diana’.