BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Quick.Step doet het wéér: Jungels zet de favorieten een hak met lang uitgesponnen aanval

WielrennenNiet Alaphilippe, niet Valverde, maar wel Bob Jungels (25) heeft Luik-Bastenaken-Luik gewonnen. De Luxemburgse kampioen van Quick.Step Floors trok er na de Roche-aux-Faucons alleen op uit om in Ans solo over de meet te komen. De favorieten gaven in een achtervolgende groep niet thuis, Woods en Bardet eindigden op de dichtste ereplaatsen.

47 reacties

  • Rik Cappelle

    6 jaar geleden
    En tot spijt van wie het benijd vanaf nu is het de beurt aan Gaviria. Dat gaat dan nog meer pijn doen voor de QS haters.
  • Tom De Pauw

    6 jaar geleden
    hoe kan het de schuld zijn van boonen dat ze de waalse pijl en lbl nooit wonnen in de periode dat hij renner was, als hij nooit deelnam aan die wedstrijden? dit eens weer pure toogpraat van mensen die totaal geen verstand van koers kennen. al die renners van qs die de voorbije weken wonnen zijn toptalenten en dat is al langer geweten.
  • Dirk Van Den Bossche

    6 jaar geleden
    En de best betaalde QST per komt er gans het voorseizoen niet aan te pas in de finales .Flipke moet anticiperen omdat hij in de finale niet meer kan demarreren
  • Luc Steenmans

    6 jaar geleden
    Amai... moest het Sky zijn.. je zou wat horen van die geweldige kenners hier...
  • Gaston Foubert

    6 jaar geleden
    Dat gezaag over doping mag nu wel stoppen, dat is toogpraat. Nog geen enkele bij QSF actieve renner is ooit gepakt geweest op doping en die zijn nochtans al honderden keren gecontroleerd geweest met zulke resultaten.