Elon Musk drijft de spot met zijn rivalen.
Volledig scherm
Elon Musk drijft de spot met zijn rivalen. © X

Groet de opperpinguïn: Elon Musk drijft spot met rivalen na grote panne

De storing bij Facebook en Instagram is na anderhalf uur opgelost. Gebruikers hebben weer toegang tot de apps, bevestigde Meta-woordvoerder Andy Stone. Een “technisch probleem” lag aan de oorzaak. Elon Musk, de grote baas van X, maakte handig gebruik van de panne om de spot te drijven met zijn rivalen.

  1. KIJK. Acid dringt Boudewijn Seapark binnen na artikel over ‘één van zwakste pretparken van Europa’: “Ik word er een beetje triestig van”

    KIJK. Acid dringt Boudewijn Seapark binnen na artikel over ‘één van zwakste pretparken van Europa’: “Ik word er een beetje triestig van”

    “Jullie hadden toch niet gedacht dat ik een kaartje zou kopen? Ze verdienen die 30 euro absoluut niet. Heel het park staat op instorten, het is hier vuil en ze zorgen voor niks. En dan hebben ze hier nog dolfijnen en shit. Er moet hier duidelijk eens iemand komen inspecteren of alles oké is.” YouTuber Acid toont in een nieuwe video hoe hij binnendringt in het Boudewijn Seapark in Brugge. Dat doet hij na een artikel in deze krant over de staat van het pretpark.
    Blankenberge, Brugge
  2. IN KAART. Elke dag 42 meldingen van huiselijk geweld in Vlaanderen: dit zijn de cijfers voor uw gemeente
    PREMIUM

    IN KAART. Elke dag 42 meldingen van huiselijk geweld in Vlaanderen: dit zijn de cijfers voor uw gemeente

    Het aantal meldingen van fysiek huiselijk geweld in Vlaanderen gaat pijlsnel de hoogte in. In twintig jaar tijd kwamen er 73 procent meer meldingen binnen. Dat blijkt uit cijfers van de Vlaamse overheid. Elke dag wordt er in Vlaanderen gemiddeld 42 keer melding gemaakt van een geval van fysiek intrafamilaal geweld. “Er is vaak één trigger die na een opbouw van conflicten huiselijk geweld in gang zet”, zegt criminologe Anne Groenen (UCLL en KU Leuven). Hieronder lees je de cijfers per gemeente.