EPA
Volledig scherm
© EPA

Liam Gallagher doet bizarre uitspraak: "Duitse politie trok mijn voortanden uit met een tang"

Liam Gallagher (45) doet een bizarre uitspraak over een incident dat in 2002 in München plaatsvond. De gewezen Oasis-zanger beweert dat de Duitse politie destijds zijn voortanden met een tang uittrok.

0 reacties

  1. Racistische opmerkingen in ‘Nonkels’ hebben ‘Nonkels’-actrice Isabelle Van Hecke niet afgeschrikt: “Het zijn net wij die soms achterlijk zijn”
    Play
    Showbits

    Racisti­sche opmerkin­gen in ‘Nonkels’ hebben ‘Non­kels’-actrice Isabelle Van Hecke niet afge­schrikt: “Het zijn net wij die soms achterlijk zijn”

    Actrice Isabelle Van Hecke (46) werd nooit eerder zoveel aangsproken over haar werk als nu met ‘Nonkels’ het geval is: “Vooral in West-Vlaanderen doen mensen plots heel familiair als ze me zien.” Niet onlogisch, want het grote succes van de reeks is te verklaren door de (soms gedurfde) humor gebracht in een sappig West-Vlaamse accent. Maar de racistiche opmerkingen in ‘Nonkels’ hebben Isabelle in deze cancelcultuur nooit afgeschrikt: “Innocent is eigenlijk het normaalste personage van de reeks, het zijn wij die ons vaak ‘belachelijk’ maken”, legt ze uit. Hoe verliep haar auditie? En hoe concreet is een derde seizoen? Je komt het te weten in deze nieuwe Showbits.