Festival We R Young verhoogt veiligheidsmaatregelen.© TVL

Tienerfestival We R Young verhuist door regenval naar Kolonel Dusartplein

Hasselt -

De hevige regenval van de afgelopen dagen zorgde voor de nodige wateroverlast in het Kapermolenpark, en dat heeft ook gevolgen voor het tienerfestival We R Young dat er woensdag normaal gezien zou plaatsvinden.

Dirk Jacobs

Het Kapermolenpark kan door het regenweer niet langer dienen als festivalterrein. De organisatie blijft echter niet bij de pakken zitten en schakelt over naar plan B. Op dit moment werken de stadsdiensten aan de logistieke verhuis van het festival naar het Kolonel Dusartplein en wordt een aangepast mobiliteitsplan uitgewerkt. Ook de muziekoptredens van KPM Cup (op donderdag) zullen plaatsvinden op het Kolonel Dusartplein.

In de loop van de namiddag zullen ouders en tickethouders op de hoogte gebracht worden van alle praktische zaken zoals parkings en aangepaste Kiss&Ride-zones. “We vragen tickethouders hun mailbox en de website van We R Young in de gaten te houden”, zegt schepen Habib El Ouakili (RoodGroen+). “Ook via andere stedelijke kanalen zullen we de wijzigingen onder de aandacht brengen.” Er is geen impact op het tijdschema en het programma.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer