De nieuwe iPads Pro zijn flinterdun.
Volledig scherm
De nieuwe iPads Pro zijn flinterdun. © Apple

Apple kondigt vier nieuwe iPads aan: “Grootste dag voor iPad sinds eerste model”

Techreus Apple heeft vier nieuwe modellen van de iPad gelanceerd. Zo komt er een grotere 13 inch versie van de iPad Air, naast een opgefriste versie van het bestaande model met een 11 inch scherm. Ook kregen de twee modellen van de geavanceerde iPad Pro een gloednieuw scherm en in primeur de M4-processor. Topman Tim Cook noemt vandaag “de grootste dag voor iPad sinds het eerste model werd aangekondigd”.

3 reacties

  • Guido Parker

    3 weken geleden
    Ik ken er toch al enkele die al dat internet gerelateerd gedoe achter zich laten. Ook een positieve evolutie.
  • Dimitri Ganje

    3 weken geleden
    Beste tablets ooit. Ik koop aandelen van apple bij
  • Dietrich Bruckmann

    3 weken geleden
    De iPad blijft toch de referentie in tabletland. De bouwkwaliteit, design en het gebruiksvriendelijk besturingssysteem geeft zowat elke tablet met Android het nakijken. Niet goedkoop, maar je krijgt wel wat.
  1. Ondanks zware beperking werd Laura (26) opgeroepen als bijzitter: “Ongelooflijk dat dit in deze digitale wereld nog kan”
    PREMIUM

    Ondanks zware beperking werd Laura (26) opgeroepen als bijzitter: “Ongeloof­lijk dat dit in deze digitale wereld nog kan”

    De 26-jarige Laura Deconinck uit Sint-Pieters-Leeuw is opgeroepen als bijzitter voor de verkiezingen van 9 juni. Niets bijzonders zou je denken, ware het niet dat Laura door een zuurstoftekort bij de geboorte een zware beperking kreeg. Mama Nathalie Rahoens (53) kon haar ogen niet geloven toen de oproepingsbrief in de bus viel: “Ik kan hier nog mee lachen, maar voor andere ouders van kinderen met een beperking is dit een slag in het gezicht”. En ze doet meteen ook een belangrijke oproep. Maar de vraag blijft: hoe kon Laura worden opgeroepen?
    Sint-Pieters-Leeuw
  2. POLITIEKE ANALYSE. “Verrassing voor jonge kiezers: favoriete politici staan niet op hun stembrief”
    PREMIUM
    17

    POLITIEKE ANALYSE. “Verrassing voor jonge kiezers: favoriete politici staan niet op hun stembrief”

    Als politici hun favoriete vijand mochten kiezen, zouden Paul Magnette (PS) en Bart De Wever (N-VA) ongetwijfeld mekaar kiezen. Gisteren kruisten beiden de degens in ‘Het grote duel’ op VTM. Een duel dat op voorhand twee winnaars kende, want ieder kon bij zijn eigen taalgroep scoren. Aanhangers van een nationale kieskring hebben daar vragen bij. Zij vinden dat Vlamingen ook voor Franstaligen moeten kunnen kiezen en omgekeerd. Het is immers niet eerlijk, vinden zij, dat de Waalse kiezer kandidaten zoals Bart De Wever of Alexander De Croo (Open Vld) niet kan afstraffen of belonen met een stem.