Charlize Theron kwam 23 kilo bij voor nieuwe rol: "Ik kampte met depressie"

Voor de hoofdrol in de film 'Tully' kroop actrice Charlize Theron in de huid van een uitgeputte, alleenstaande moeder, waarvoor ze enkele kilo's bij moest komen. In totaal zo'n drieëntwintig kilo zelfs. De actrice onthulde in een Amerikaanse talkshow dat ze daarvoor elk uur van de dag aan het eten was en dat ze zich tijdens de opnames behoorlijk depressief voelde.

VVA

Voor de film 'Monster' deed ze het ook al een keertje, maar de gewichtstoename die met haar nieuwe rol in de film 'Tully' gepaard ging, bleek toch moeilijker te realiseren dan verwacht. Dat gaf Charlize Theron zelf toe in de Amerikaanse talkshow Entertainment Tonight. De actrice moest in totaal drieëntwintig kilo bijkomen voor de rol en at letterlijk elk uur van de dag om dit te realiseren.

Zo zette de actrice haar wekker zelfs midden in de nacht. "Ik werd wakker om twee uur 's nachts en er stond naast mijn bed een bord met koude macaroni klaar. Die lepelde ik gewoon naar binnen zodra ik mijn ogen opende. Het is echt moeilijk om zoveel gewicht bij te komen," benadrukte de actrice. En hoewel ze het die eerste weken naar eigen zeggen "leuk" vond om bij te komen, begon dit na verloop van tijd mentaal zwaar op haar door te wegen.

"Ik wilde mij kunnen verplaatsen in mijn personage en door mijn gewichtstoename lukte dit me ook," verklaarde Charlize nog. "Het kwam echter als een grote verrassing dat ik daardoor met depressieve gevoelens kampte. Voor de eerste keer in mijn leven at ik zoveel bewerkt voedsel en dronk ik zoveel suikerrijke drank. Ik was niet bepaald aangenaam om mee rond te hangen tijdens de opnames."

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen