Serena Williams, in de achtergrond coach Patrick Mouratoglou.
Volledig scherm
Serena Williams, in de achtergrond coach Patrick Mouratoglou. © REUTERS

Coach van Serena: “Stop met die hypocriete situatie en laat coaching toe in tennis”

TennisPatrick Mouratoglou, de Franse coach van Serena Williams, pleit voor het toelaten van coaching tijdens alle tennistoernooien. Hij wil zo een einde maken aan "de huidige hypocriete situatie”, schrijft hij op Twitter.

9 reacties

  • Gaston Foubert

    5 jaar geleden
    Als je op school je examens doet krijg je ook geen coaching meer, dat moet/mag gebeuren tijdens de studie van de leerstof.
  • jean petermans

    6 jaar geleden
    Op zich heeft hij gelijk, maar bij de beruchte finale van de US-open Was het hij die in de fout ging met zijn gebaar, of Serena dat nu gezien heeft of niet maakt niks uit, zij werd beboet door zijn fout en toen is het beginnen mis te lopen.
  • J. H.

    6 jaar geleden
    Het zijn regels en die moet je volgen. Al zou het van mij best mogen dat ze mogen coachen. Bv, een minuutje naar de coach na elke set.
  • Evelien Wouters

    6 jaar geleden
    Coaching of geen coaching toegestaan.. Gij moest u aan de regels houden prul! Heel de cinema is ook pas begonnen toen uwe hypocriete pupil in de aanval ging tegen de ref die enkel zijn job doet. (Voor 320 eur/match ntb) Hoeveel stond er nog op haar bankrekening na de boete er te hebben afgehouden?? Ni zagen, spelen! en anders stoppen.
  • Gust Mannet

    6 jaar geleden
    En laat die arrogante tante stoppen met tennissen!! Het zou goed uitkomen voor dit sport. Waarom moet zij reekshoofd zijn als ze buiten de top 50 is en geen ander????