Beekhoek - Herselt

Tweede Provinciale B Vrouwen Antwerpen

Beekhoek wint ook van Herselt

Beekhoek en Herselt namen het zaterdag tegen elkaar op. Beekhoek begon aan de wedstrijd na drie opeenvolgende overwinningen. Het liet geen steek vallen en won ook dit duel, met 2-1.

Bron: RBFA app

De eerste helft verliep doelpuntloos. Direct na de rust liet Poline Vandeweyer zich gelden toen ze scoorde en Beekhoek op voorsprong bracht. Met nog bijna een half uur te gaan scoorde Jade Wouters en vergrootte de voorsprong. Sofia Van Den Broeck milderde de score voor Herselt in de 73ste minuut. Maar Herselt was niet bij machte vaker te scoren.

In de laatste vijf wedstrijden heeft Beekhoek vier overwinningen behaald en één keer gelijkgespeeld, terwijl Herselt drie overwinningen, één gelijkspel en één nederlaag heeft. De nederlaag was voor Herselt de derde nederlaag met één doelpunt verschil.

In de volgende wedstrijd speelt Beekhoek op zaterdag 27 april om 14 uur, in een uitwedstrijd, tegen Oosterwijk. Herselt ontvangt vrijdag 26 april om 19.30 uur Vosselaar B.

DOELPUNTEN: 51' Vandeweyer 1-0, 63' Wouters 2-0, 73' Van Den Broeck 2-1.

GELE KAARTEN: 36' Vervliet (Beekhoek), 41' Verreydt (Herselt).

Bekijk hier de volledige kalender en het klassement.

Dit is een automatisch samengesteld artikel op basis van data van de Belgische voetbalbond. Heb je een fout gevonden? Laat het ons dan hier weten.