Michael Jackson.
Volledig scherm
Michael Jackson. © EPA

Musical in de maak over het leven van Michael Jackson

MuziekEr komt een musical over het leven van Michael Jackson. Dat hebben Columbia Live Stage en het Michael Jackson Estate bekendgemaakt. Het is de bedoeling dat de musical over twee jaar op Broadway in New York in première gaat. Er is nog geen titel bekend, maar wel is zeker dat de nummers 'Thriller', 'Smooth Criminal', 'Beat It' en 'Don't Stop 'Til You Get Enough' te zien en te horen zijn.

1 reactie

  • Dirk Lathouwers

    6 jaar geleden
    Komedie zeker.
  1. Voorbij de kolder van ‘Europapa’ schuilt een beklijvend verhaal: “Op het eerste gezicht lijkt het een blije act, maar...”
    PREMIUM
    25

    Voorbij de kolder van ‘Europapa’ schuilt een beklijvend verhaal: “Op het eerste gezicht lijkt het een blije act, maar...”

    Velen vinden hem een rare vogel met zijn witte bloempothaar en blauwe puntschouders, en er zal tijdens zijn optreden ook een vogel óp het podium staan. Maar voorbij de kolder is ‘Europapa’, de megahit en het Songfestival-nummer van Joost Klein (26), enorm kwetsbaar. Meer zelfs: zijn optreden in Malmö wordt vanavond eigenlijk één groot eerbetoon aan zijn ouders die hij als kleine jongen vaarwel moest zeggen. “Ze denken dat ik een grap ben, maar ik denk niet dat het grappig is.” Een reconstructie.
  2. PORTRET. “Mijn vriendin was de eerste die leerde over non-binair zijn”: dit is Nemo, winnaar van het controversieelste Songfestival ooit
    PREMIUM
    Muziek

    PORTRET. “Mijn vriendin was de eerste die leerde over non-bi­nair zijn”: dit is Nemo, winnaar van het controver­si­eel­ste Songfesti­val ooit

    “Ik voel me geen man of vrouw. Dat besef schonk me een ongelofelijke vrijheid.” De Zwitserse Nemo had nooit z’n zinnen gezet op het Eurovisiesongfestival, maar kaapte zaterdag als allereerste non-binaire performer de titel weg. Maar wie is de artiest naast het podium? Van mislukte chef-kok tot panda in ‘The Masked Singer’ en trouwe partner voor diens vriendin: dit is Nemo Mettler, de 24-jarige ster die Zwitserland voor het eerst sinds Céline Dion opnieuw een - weliswaar kapotte - Songfestivaltrofee schonk.