Doelpunt van Yannick Carrasco levert Dalian Yifang geen zege op, Acheampong (ex-RSCA) dolt met tegenstander

Yannick Carrasco heeft Dalian Yifang FC zondag met een goal een punt bezorgd tegen Chongqing Lifan (1-1) op de zesde speeldag in de Chinese Super League.

belga

De Rode Duivel opende de score in de 68e minuut. De Braziliaan Fernandinho lukte elf minuten later de gelijkmaker.

In de stand is Dalian Yifang - waar ook Marek Hamsik speelt - voorlopig tiende met vijf punten. Chongqing Lifan staat op de vierde plaats met elf punten. De 25-jarige Carrasco lukte dit seizoen al vier doelpunten en één assist in het Chinese kampioenschap.

Nog in China liet Frank Acheampong zich opmerken. De pijlsnelle Ghanees, in het verleden speler van Anderlecht, scoorde een fenomenaal doelpunt. Acheampong vertrok op de eigen helft, passeerde vier man, ontweek daarbij enkele stevige tackles en legde de bal rustig in doel. Het bleek ook de winning goal voor zijn team Tianjin Teda, dat met 2-3 won bij Henan Jianye.