Photonews
Volledig scherm
© Photonews

Dáárom is Nathalie Meskens dus zo slank

  1. Fel vermagerde Johnny Depp laat oog vallen op peperduur Italiaans kasteel : Amerikaanse acteur krabbelt weer recht na scheiding van Amber Heard
    PREMIUM
    Celebrities

    Fel vermagerde Johnny Depp laat oog vallen op peperduur Italiaans kasteel : Amerikaan­se acteur krabbelt weer recht na scheiding van Amber Heard

    “Hij leeft veel gezonder dan vroeger.” Het gaat weer goed met Johnny Depp (60). De Amerikaanse acteur verscheen strak in het pak én met een nieuwe coupe op de Britse première van zijn film ‘Jeanne du Barry’. En ook financieel lijkt het de Hollywoodlegende voor de wind te gaan. Zo heeft Depp zijn oog laten vallen op een Italiaans kasteel ter waarde van 4 miljoen euro. Maar hoe is het gesteld met de financiën van de acteur na zijn vechtscheiding met Amber Heard? Een overzicht.
  2. Amper promo en toch is nieuw album Taylor Swift nu al een schot in de roos. Maar: “Het hoogtepunt van de hype is bereikt”
    PREMIUM
    Muziek

    Amper promo en toch is nieuw album Taylor Swift nu al een schot in de roos. Maar: “Het hoogtepunt van de hype is bereikt”

    Nog voor er één noot te horen was, was ‘The Tortured Poets Department’ - het gloednieuwe album van Taylor Swift (34) - al een waanzinnig succes op Spotify. En dat zonder dat de Amerikaanse zangeres al te veel promotie voerde voor haar nieuwe plaat. Is ze gewoon te groot geworden om haar nieuwe album te laten falen? En hoelang zal haar succes nog blijven duren? Celebrity-experte Hilde Van den Bulck analyseert zorgvuldig de strategie van de popster.