Filmpjes stromen binnen voor zieke Robbe: deze BV’s staken hem al een hart onder de riem

De oproep van de ouders van Robbe (9) bleef niet lang onbeantwoord. Verschillende van zijn helden stuurden hem al een videoboodschap. Een hart onder de riem voor de jongen die een loodzware operatie te wachten staat. Bekijk hier de filmpjes die Robbe al kreeg.

“Robbe heeft een waslijst aan helden”, zeggen papa Klaas en mama Jolien. “Politici, sporters, televisiefiguren en muzikanten, mensen die hij aanbidt. We weten dat hun agenda overvol zit en zij waarschijnlijk overstelpt worden met aanvragen, maar het zou fantastisch zijn mochten enkele van die helden de tijd vinden om onze superheld wat kracht te sturen via een videootje.”

LEES OOK. Hartverwarmend: zo reageert zieke Robbe (9) wanneer hij videoboodschap Willy Sommers voor het eerst te zien krijgt

Robbe Duron (9) is geboren met spina bifida en moet binnenkort een zware operatie ondergaan, waarna hij tien dagen met gestrekte benen in het gips moet, en daarna nog wekenlang revalideren. Om hem te ondersteunen, deden zijn ouders een oproep in onze krant. En die kreeg dus een overweldigend gevolg.

LEES OOK. Ouders van zieke Robbe (9) roepen BV’s op hun zoontje te steunen bij zware revalidatie: “Superheld Robbe heeft nood aan zijn helden”

Bekijk hieronder alle filmpjes.

Willy Sommers

Christoff

Greg Van Avermaet

Presentatoren Karrewiet

Maksim Stojanac

Niels Destadsbader

Stan Van Samang

Alexander De Croo

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER