Antonia - 's-Gravenwezel-Schilde

Eerste Provinciale Antwerpen

's-Gravenwezel-Schilde wint spektakelwedstrijd van Antonia

's-Gravenwezel-Schilde kwam zondag in de eerste helft op voorsprong in de thuiswedstrijd tegen Antonia. Dat leidde tot een 2-4 overwinning.

Bron: RBFA app

Alec Van Ginckel opende na slechts vier minuten de score voor het bezoekende team. Antonia maakte vroeg in de wedstrijd gelijk toen Jens Muyshondt scoorde in de 6de minuut. Nico Lansu bracht in de 43ste minuut de uitploeg opnieuw op voorsprong. Met nog bijna een half uur te gaan scoorde Cédric Folla en voerde de score verder op. Muyshondt scoorde nog een keer in de 70ste minuut. Maar Antonia was niet in staat om terug te komen in de wedstrijd. Met nog acht minuten te spelen voerde Cédric Ann Peeters de score verder op voor 's-Gravenwezel-Schilde.

In de laatste vijf wedstrijden heeft Antonia drie overwinningen behaald, één keer gelijkgespeeld en één keer verloren, terwijl 's-Gravenwezel-Schilde één overwinning en vier nederlagen heeft.

DOELPUNTEN: 4' Van Ginckel 0-1, 6' Muyshondt 1-1, 43' Lansu 1-2, 62' Folla 1-3, 70' Muyshondt 2-3, 82' Peeters 2-4.

GELE KAARTEN: 55' Van Der Zyp ('s-Gravenwezel-Schilde), 71' De Coster (Antonia), 75' Peeters ('s-Gravenwezel-Schilde).

Bekijk hier de volledige kalender en het klassement.

Dit is een automatisch samengesteld artikel op basis van data van de Belgische voetbalbond. Heb je een fout gevonden? Laat het ons dan hier weten.