© Margo Tilborghs

'n ARTig toerke volgt Pruuverkesroute op

Na 6 geweldige en steeds uitverkochte edities stopt Pasar Essen met de Pruuverkesroute. Maar geen nood, want de cultuurraad van Essen neemt, naar aanleiding van haar 50-jarig bestaan, de fakkel over en organiseert op zondag 10 september 'n ARTig toerke.

Margo Tilborghs

De cultuurraad van Essen bestaat 50-jaar. Een reden om te feesten natuurlijk. Dat doen ze onder andere met een ’n ARTig toerke, een fietstoer van ongeveer 27 kilometer met de nodige stops, hapjes en drankjes.

Voor slechts 8 euro geniet u van deze fietstocht waarbij 8 hapjes en drankjes geserveerd worden en waarbij u onderweg 25 kunstpunten passeert. Na de fietstocht krijgt u uw laatste drankje aan de Oude Pastorij, waar op dat moment maar liefst 26 verenigingen hun werking voorstellen. Dit alles wordt gekruid met randanimatie en optredens van lokale verenigingen. De verenigingenmarkt is geopend van 11 tot 17u.

In datzelfde weekend kan je ook een bezoekje brengen aan een tentoonstelling met werken van kunstenaars uit Essen. Je kan de tentoonstelling in de Oude Pastorij bezoeken tussen 10 en 17u.

Wie wil deelnemen aan 'n ARTig toerke kan nog een ticket kopen tot 1 september. Vertrekken doe je tussen 10 en 12u aan GC de Oude Pastorij aan de Essendonk in Essen. Ook de aankomst is daar voorzien.

Door hun ervaring bij het organiseren van de Pruuverkesroute verleent Pasar Essen graag haar medewerking aan dit evenement. Inschrijven kan via 03.670.01.56 of deze website, klik hier.

  • 'n ARTig Toerke
  • GC De Oude Pastorij (vertrek tussen 10 en 12u)
  • Deelname: 8 euro
Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER