Evan Agostini/Invision/AP
Volledig scherm
© Evan Agostini/Invision/AP

BINNENKIJKEN. Cardi B koopt droomhuis voor haar moeder

CelebritiesDe Amerikaanse rapper Cardi B heeft een huis gekocht voor haar moeder. In een video op Instagram geeft ze haar 35,8 miljoen volgers een rondleiding door de droomwoning.

0 reacties

  1. Fans bezoeken massaal Londens café dat door Taylor Swift wordt genoemd in nieuw nummer
    Celebrities

    Fans bezoeken massaal Londens café dat door Taylor Swift wordt genoemd in nieuw nummer

    Een café in Londen trekt opvallend veel extra bezoekers nadat Taylor Swift het vermeldde in een nummer op haar nieuwe album. In het lied zingt de 34-jarige zangeres onder meer over een ex die een bar genaamd ‘The Black Dog’ ingaat. Een uur na het verschijnen van ‘The Tortured Poets Department’ zakten verschillende fans al af naar de bar in de wijk Vauxhall. Het personeel van ‘The Black Dog’ moest naar eigen zeggen zelfs fans wegsturen, omdat het er te veel waren. Voor fans blijft het trouwens nog steeds een raadsel over wélke ex Taylor nu precies zingt in het nummer.
  2. Voormalige leerkrachten van Taylor Swift vol lof over popzangeres: “Ik heb haar haar eerste zangsolo gegeven”
    celebrities

    Voormalige leerkrach­ten van Taylor Swift vol lof over popzange­res: “Ik heb haar haar eerste zangsolo gegeven”

    De gepensioneerd leerkracht Barbara Kolvek is supertrots op haar leerling Taylor Swift. Ze gaf muziekles aan de popster in de lagere school Wyndcroft in Pottstown, Pennsylvania. “Ze was altijd gedichten aan het schrijven, zelfs tijdens de muziekles terwijl dat eigenlijk niet mocht”, lacht Kolvek. De lerares gaf Swift haar eerste zangsolo. Ook Heather Brown spreekt vol lof over haar voormalige leerling. “Alles wat ze aanraakt, verandert in goud. Ik ben zo benieuwd wat er nog volgt”, vertelt ze trots.