RV
Volledig scherm
© RV

De Romeo's bedanken collega's met verjaardagsalbum

MuziekVoor 'Liefde Voor Muziek' zijn De Romeo's (voorlopig) nog niet gepolst geweest, maar dat houdt Gunther Levi, Chris Van Tongelen en Davy Gilles niet tegen om covers te brengen van bevriende collega's. Op hun nieuwste album steken de heren tien bekende Vlaamse hits, waaronder 'Zeven Anjers, Zeven Rozen' van Willy Sommers en 'Mooi 't Leven Is Mooi' van Will Tura, in een eigentijds en driestemmig jasje.

0 reacties

  1. Hoe monsterhit ‘Somebody that I used to know’ het leven van de Belgische Gotye verpestte
    Showbizz
    33

    Hoe monsterhit ‘Somebody that I used to know’ het leven van de Belgische Gotye verpestte

    Het leven van de in Brugge geboren Wouter ‘Wally’ De Backer (43) werd voorgoed op zijn kop gezet toen hij een monsterhit scoorde met zijn ene grote hit ‘Somebody That I Used To Know’. Terwijl de muzikant eindelijk zijn radiodroom had bereikt, voelde hij echter al snel dat hij zijn succes niet in de hand had. Het nummer werd zodanig veel gedraaid dat het niet lang geliefd bleef, en in een mum van tijd een “vervelende oorwurm” werd. Een gedachte die De Backer nooit heeft kunnen loslaten, en die ook het einde betekende van zijn carrière als Gotye.
  2. “Er is maar één iemand die van zijn dood profiteert”: 30 jaar na zijn dood blijven laatste uren van Kurt Cobain een raadsel
    PREMIUM
    MUZIEK

    “Er is maar één iemand die van zijn dood profiteert”: 30 jaar na zijn dood blijven laatste uren van Kurt Cobain een raadsel

    Dertig jaar geleden pleegde Kurt Cobain (27) zelfmoord en werd zijn lichaam pas drie dagen later gevonden. Geplaagd door chronische pijn, een heroïneverslaving en depressie, zag de zanger van Nirvana geen andere uitweg meer. Althans, dat is de aangenomen doodsoorzaak. Velen blijven drie decennia na zijn dood vasthouden aan de theorie dat het rockicoon vermoord zou zijn. “Iemand met zoveel heroïne in z’n systeem is bewusteloos. Hoe kan hij zichzelf dan neergeschoten hebben?”